Beide competitieteams van Nibac’79 hebben voor een spannend seizoen gezorgd. Met nog maar één wedstrijd te gaan voor het eerste team, blikken we alvast terug op afgelopen competitieseizoen.

Het tweede team bleek de afgelopen weken allesbepalend in de titelstrijd in gc-4. Waar het team als laatste eindigde, met slechts 7 punten achter de kampioen, bleek maar weer hoe dicht de teams in gc-4 bij elkaar liggen. Een duur bevochten 4-4 uit tegen Weert-Stramproy en 6-2 thuis tegen ksv de Polsslag zorgden er voor dat de kampioenstitel naar Kessel gaat.

Met nog één wedstrijd te spelen (een thuiswedstijd op 18 mei) tegen BC Roggel, is het het zo goed als zeker dat het eerste team als tweede eindigt achter bv Heel. Hier is namelijk nog maar één punt voor nodig. Een hele mooie prestatie in het eerste seizoen na de promotie naar gc-2.

Een knappe prestatie voor beide teams. Laten we hopen dat we dit volgend seizoen kunnen doorzetten. Nu is er eerst tijd voor een feestje. Daarna gaan de competitiespelers goed uitrusten…

Heb je zin om mee te doen? Laat het ons weten!