Vlak voor het einde van het jaar willen we nog even terugkijken op het Regenboogtoernooi van afgelopen november. Lees hieronder het verslag van ons lid Joyce:

“Op donderdag 29 november is de parkeerplaats van de Reinoudhal in Susteren helemaal vol. Anders dan andere dagen zijn er deze doordeweekse donderdag sportievelingen van heinde en verre naar Susteren gekomen voor het befaamde Regenboogtoernooi, de twintigste editie.
Binnen in de hal is het (zoals waarschijnlijk ook al twintig jaar) even wachten totdat de wedstrijden beginnen. Geheel volgens traditie moet eerst de printer aangezwengeld worden en worden de (maar liefst 79) spelregels toegelicht.

Wanneer het eerste fluitsignaal eenmaal klinkt, begint iedereen fanatiek te strijden voor de winst van deze avond. Alle teams zijn gemengd samengesteld met voornamelijk leden vanuit diverse clubs. Een ronde of zes zijn nodig om wat zwetende rode hoofden te creëren. De spanning is bij veel wedstrijden groot, wie zal de partij winnen?
Hierna volgt het wachten op de uitslag, welk team zal dit jaar de zeer gewilde Rousseau-prijs in de wacht slepen? Uiteindelijk wint team paars, waarna het bestuur de welverdiende prijzen uitdeeld. Na nog een drankje kan iedereen weer op weg naar huis. Tot volgend jaar!”